Extra foto's of fotoproducten

Digitale foto's

Kan jij niet kiezen uit alle prachtige foto’s? Geen probleem! Het is mogelijk om na afloop van de fotoshoot extra foto’s bij te bestellen. 

Social media foto

Een social media foto is een foto in lage resolutie en heeft een logo. Zoals de naam al zegt, is deze foto geschikt om op sociale media te plaatsen. Door het kleinere formaat wordt de foto niet meer verkleind door bijvoorbeeld Facebook en wordt de foto zo scherp mogelijk getoond.

1 digitale foto €7,50
5 digitale foto's €35,00
10 digitale foto's €67,50

Hoge resolutie foto

Een foto in hoge resolutie is een digitale foto zonder logo. Deze foto is geschikt om af te drukken.
Deze foto ontvang je ook gratis in webformaat met logo, zodat je hem ook op je sociale media kanalen kan posten.

1 digitale foto €10,00
5 digitale foto's €47,50
10 digitale foto's €90,00
15 digitale foto's €135,00

Fotoafdrukken

Jouw prachtige foto’s afgedrukt aan de muur, dat wil jij toch ook? Ga jij voor een subtiele afdruk in formaat 10 x 15 cm of ben je opzoek naar een echte eye-catcher? De foto’s van jouw fotoshoot kunnen in verschillende formaten afgedrukt worden. 

De fotoafdrukken worden afgedrukt door een professioneel afdrukbedrijf. Zo hebben jouw afdrukken de mooiste kleuren en zijn ze van de beste kwaliteit. 

Let op! Het is alleen mogelijk om afdrukken te bestellen van foto’s die jij bewerkt hebt ontvangen. Wil je een andere foto afgedrukt hebben? Dan kan je deze eerst digitaal aanschaffen. 

10 x 15 cm: €2,25
13 x 18 cm: €3,25
15 x 21 cm: €4,25
20 x 30 cm: €5,25
30 x 45 cm: €8,25

Dit is een selectie van de mogelijke maten. Neem voor andere maten even contact met mij op. 

De tarieven op deze pagina zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van jouw bestelling. 

Fotoalbum

De foto’s die jij ontvangt kan je laten verwerken in een prachtig album. Er zijn tal van mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een luxe album met een velvet kaft en dik papier of voor een album met linnenkaft. 

De fotoalbums worden afgedrukt door een professioneel afdrukbedrijf. De foto’s in het fotoboek zijn van hoge resolutie en hebben geen logo. 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Download hier het informatiedocument. 

Wanddecoratie

Je hebt vast één of een paar favoriete foto’s van de shoot. Een foto waar je heel blij van wordt, een foto die gezien mag worden. Een wanddecoratie is hier uitermate geschikt voor. Kies jij voor een foto op canvas of op acrylglas?

Alle mogelijkheden kan je hier vinden.