Studiofotografie

Jouw prachtige huistijger

Katten fotografie

Aandacht voor jouw kat

Een kat doet wat hij zelf wilt. Dat is gelukkig helemaal geen probleem tijdens een fotoshoot. Ik heb veel geduld en schiet de mooiste portretten als jouw kat net even rustig zit en een stoere actiefoto als hij lekker aan het spelen is.

Geen tijdsdruk

Stress is een no go. Ik vind het belangrijk dat de fotoshoot ontspannen verloopt en dat het dier zichzelf kan zijn. Daarom neem ik alle tijd om jouw prachtige kat te fotograferen.

karakter

Mijn doel is jouw kat vastleggen zoals hij/zij is. Het karakter van de kat terug te laten komen in de foto's. Jouw kat, precies zoals jij hem/haar kent.

Foto's in hoge resolutie

Alle foto's ontvang jij digitaal in hoge resolutie zonder logo. Deze foto's zijn geschikt om af te drukken.

Zelf foto's uitkiezen

De foto's mag jij zelf uitkiezen uit een online galerij. Zo ontvang jij de foto's die je het allermooiste vindt.

Fotoshoot op locatie

Mijn apparatuur neem ik mee naar jouw huis. Zo kan jouw kat in een vertrouwde omgeving blijven.

Foto's bij bestellen

Na de fotoshoot is het altijd mogelijk om meer foto's of fotoproducten bij te bestellen. Zo heb jij al jouw favoriete foto's.

Werkwijze

  • Voor de fotoshoot
  • Tijdens de fotoshoot
  • Na de fotoshoot

Datum en tijd
Samen kijken we naar een passende datum en tijd. Bij een studiofotoshoot zijn we niet afhankelijk van het weer. De fotoshoot kan daarom bijna altijd doorgang vinden.

Locatie
Een studiofotoshoot vindt altijd in een binnenruimte plaats. Om mijn studio op te bouwen heb ik een grote ruimte nodig. Hierbij kan je denken aan een binnenbak of een grote schuur. Er moet elektriciteit in de ruimte aanwezig zijn. 

Voorbereiding
Om jou goed te kunnen helpen met de voorbereiding heb ik een aantal tips op een rijtje gezet. 

 

Portretfoto's
De fotoshoot starten we met het maken van portret foto's. De kat heeft het dan nog niet warm van het rennen/spelen. Tijdens de portretfoto's maken we foto's van de kat alleen, maar er kunnen natuurlijk ook foto's van jullie samen gemaakt worden.

Actiefoto's
Een stoere actiefoto is natuurlijk ontzettend gaaf. De portretfoto's wisselen we af met actiefoto's Even rennen of spelen is een leuke beloning voor de kat tussen het stil zitten door.

Uitkiesgalerij: kies zelf jouw favoriete foto's
Bij elk pakket mag jij zelf jouw foto’s uitkiezen. Je ontvangt binnen twee weken na de fotoshoot een online fotogalerij via de mail. Hierin staan alle onbewerkte foto’s. In deze galerij kan jij heel makkelijk een favorieten lijst maken. Jouw favoriete foto’s bewerk ik en ontvang jij binnen vier weken via de mail. Heb jij een pakket gekozen waarbij fotoafdrukken of een fotoalbum inbegrepen is? Deze ontvang jij thuis via de post. 

Achtergrondkleuren

Roze

Blauw

Zwart

Wit

Dit houden de pakketten in

Soorten fotoshoots

Basis fotoshoot

Bij een basisfotoshoot gebruiken we één soort achtergrondkleur. Extra kleuren kunnen bijbesteld worden.

Uitgebreide fotoshoot

Bij een uitgebreide fotoshoot kan je voor twee verschillende achtergrondkleuren kiezen. Extra kleuren kunnen bijbesteld worden.

Fotoboek

Bij het standaard en luxe pakket krijg je de foto's ook afgedrukt als prints. Bij het luxe pakket ontvang je daarnaast een GRATIS fotoafdruk van 20x30cm. Zo kan je jouw favoriete foto laten afdrukken en zelf inlijsten. Tegen een meerprijs zijn grotere formaten prints mogelijk.

Kies jouw pakket

Ben jij op zoek naar dat ene prachtige portret, wil jij alle fotolijsten in jouw huis vol hangen met foto’s van jouw prachtige kat of heb jij liever alle foto’s bijeen in een prachtig fotoalbum? Kies hier het pakket dat het beste bij jou past. Staat jouw wens er niet tussen? Neem dan contact met mij op, dan stellen we een pakket samen. 

Basis

€199,99*

Standaard

€249,99*

Luxe

€329,99*

* Deze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten (€0,35 per km, retour vanaf 5308 JZ. De eerste 20 km zijn gratis). 

Wil je meer foto's?

Na de fotoshoot is het altijd mogelijk om extra foto’s bij te bestellen. Wil je een foto groot afgedrukt aan de muur hangen of vind je het leuk om een fotoboek van de fotoshoot te ontvangen? Ook fotoafdrukken, wanddecoraties en fotoboeken kunnen besteld worden. Alle fotoproducten worden afgedrukt bij een professioneel afdrukbedrijf. 

Bekijk meer foto's