Studiofotografie

Jouw prachtige paardenvriend

Paarden fotografie

Aandacht voor jouw paard

Elk dier is anders en dat maakt mijn werk zo leuk. Het ene paard vindt een fotoshoot wat spannend, terwijl het andere bijna in slaap valt. Ik heb ruime ervaring met paarden en hou dan ook altijd rekening met jouw paard.

Geen tijdsdruk

Stress een echte no go. Een ontspannen fotoshoot vind ik het belangrijkste. We nemen alle tijd om tot de mooiste foto's te komen.

Karakter

Mijn doel is jouw paard vastleggen zoals hij/zij is. Het karakter van het paard terug laten komen in de foto's. Jouw paard, precies zoals jij hem/haar kent.

Foto's in hoge resolutie

Alle foto's ontvang jij digitaal in hoge resolutie zonder logo. Deze foto's zijn geschikt om af te drukken.

Zelf foto's uitkiezen

De foto's mag jij zelf uitkiezen uit een online galerij. Zo ontvang jij de foto's die je het allermooiste vindt.

Fotoshoot op locatie

Mijn apparatuur neem ik mee naar jouw stal. Om studiofoto's te maken is er een grote ruimte nodig: een binnenbak of een ruime schuur.

Foto's bij bestellen

Na de fotoshoot is het altijd mogelijk om meer foto's of fotoproducten bij te bestellen. Zo heb jij al jouw favoriete foto's.

Werkwijze

  • Voor de fotoshoot
  • Tijdens de fotoshoot
  • Na de fotoshoot

Datum en tijd
Samen kijken we naar een passende datum en tijd. Bij een studiofotoshoot zijn we niet afhankelijk van het weer. De fotoshoot kan daarom bijna altijd doorgang vinden.

Locatie
Een studiofotoshoot vindt altijd in een binnenruimte plaats. Om mijn studio op te bouwen heb ik een grote ruimte nodig. Hierbij kan je denken aan een binnenbak of een grote schuur. Er moet elektriciteit in de ruimte aanwezig zijn. 

Voorbereiding
Doe je je paard een halster om? Of wil jij  dat het lijkt dat jouw paard los staat? Wat doe je zelf aan? Ben je niet iets vergeten? Allemaal hele logische vragen. Om jou goed te kunnen helpen met de voorbereiding heb ik een aantal tips op een rijtje gezet. 

Portret foto's
De fotoshoot starten we met het maken van portret foto's. Het paard is dan nog niet bezweet. Tijdens de portretfoto's maken we foto's van het paard alleen, maar er kunnen natuurlijk ook foto's van jullie samen gemaakt worden.

Fine-art foto's
Tijdens de fotoshoot kunnen we een aantal fine-art foto's maken. Dit zijn artistieke foto's. Deze foto's hebben een witte of zwarte achtergrond. Tijdens het maken van fine-art foto's heeft jouw paard een fotohalster om. Dit is een halster dat weggewerkt kan worden in de nabewerking. Hierdoor lijkt jouw paard helemaal los te staan.

Uitkiesgalerij: kies zelf jouw favoriete foto's
Bij elk pakket mag jij zelf jouw foto’s uitkiezen. Je ontvangt binnen twee weken na de fotoshoot een online fotogalerij via de mail. Hierin staan alle onbewerkte foto’s. In deze galerij kan jij heel makkelijk een favorieten lijst maken. Jouw favoriete foto’s bewerk ik en ontvang jij binnen vier weken via de mail. Heb jij een pakket gekozen waarbij fotoafdrukken of een fotoalbum inbegrepen is? Deze ontvang jij thuis via de post. 

Achtergrondkleuren

Zwart

Paars

Wit

Voor ieder wat wils

Soorten fotoshoots

Basis fotoshoot

Bij een basisfotoshoot kan je gebruik maken van één kleur achtergrond: zwart, wit of paars.

Uitgebreide fotoshoot

Bij een uitgebreide fotoshoot kan je gebruik maken van twee kleuren achtergrond: zwart, wit of paars.

Fotoboek

Bij het standaard en luxe pakket krijg je de foto's ook afgedrukt als prints. Bij het luxe pakket ontvang je daarnaast een GRATIS fotoafdruk van 20x30cm. Zo kan je jouw favoriete foto laten afdrukken en zelf inlijsten. Tegen een meerprijs zijn grotere formaten prints mogelijk.

Kies jouw pakket

Ben jij op zoek naar dat ene prachtige portret, wil jij alle fotolijsten in jouw huis vol hangen met foto’s van jouw prachtige hond of heb jij liever alle foto’s bijeen in een prachtig fotoalbum? Kies hier het pakket dat het beste bij jou past. Staat jouw wens er niet tussen? Neem dan contact met mij op, dan stellen we een pakket samen. 

Basis

€249,99

Standaard

€274,99

Luxe

€324,99

* Deze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten (€0,35 per km, retour vanaf 5308 JZ. De eerste 20 km zijn gratis).

Wil je meer foto's?

Na de fotoshoot is het altijd mogelijk om extra foto’s bij te bestellen. Wil je een foto groot afgedrukt aan de muur hangen of vind je het leuk om een fotoboek van de fotoshoot te ontvangen? Ook fotoafdrukken, wanddecoraties en fotoboeken kunnen besteld worden. Alle fotoproducten worden afgedrukt bij een professioneel afdrukbedrijf. 

Bekijk meer foto's