katten fotografie

Jouw prachtige huistijger

Katten fotografie

Aandacht voor jouw kat

Elk dier is anders en dat maakt mijn werk zo leuk. De ene kat vindt een fotoshoot wat spannend, terwijl de andere bijna in slaap valt. Ik heb ruime ervaring met katten en hou dan ook altijd rekening met jouw prachtige huistijger.

Geen tijdsdruk

Stress een echte no go. Een ontspannen fotoshoot vind ik het belangrijkste. We nemen alle tijd om tot de mooiste foto's te komen.

Karakter

Mijn doel is jouw kat vastleggen zoals hij/zij is. Het karakter van de kat terug laten komen in de foto's. Jouw kat, precies zoals jij hem/haar kent.

Foto's in hoge resolutie

Alle foto's ontvang jij digitaal in hoge resolutie zonder logo. Deze foto's zijn geschikt om af te drukken.

Zelf foto's uitkiezen

De foto's mag jij zelf uitkiezen uit een online galerij. Zo ontvang jij de foto's die je het allermooiste vindt.

Fotoshoot op locatie

Ik kom op locatie voor de fotoshoot. Zoals een park, bos of ander stukje natuur. Ook een mooie weide volstaat.

Foto's bij bestellen

Na de fotoshoot is het altijd mogelijk om meer foto's of fotoproducten bij te bestellen. Zo heb jij al jouw favoriete foto's.

Studiofotografie

Check it out: studio

Wil je liever studiofoto’s van jouw kat? Dat is mogelijk! Ik kom met mijn mobiele studio bij jou thuis. Zo kan jouw kat in zijn vertrouwde omgeving blijven.

Werkwijze

  • Voor de fotoshoot
  • Tijdens de fotoshoot
  • Na de fotoshoot

Datum en tijd
Samen kijken we naar een passende datum en tijd. Op een zonnige dag fotografeer ik het liefst aan het begin of aan het einde van de dag. Dan vang ik het mooiste licht. Is dat niet mogelijk, ook dan kan de fotoshoot gewoon plaats vinden. Op een bewolkte dag is het licht de gehele dag geschikt. 

Locatie
Heb jij al een mooie locatie in gedachten?  Zoals in jouw tuin of in de woonkamer? Of kan je kat aan een tuigje en wil je naar een park of bos? Samen gaan we opzoek naar een mooie geschikte locatie. 

Voorbereiding
Om jou goed te kunnen helpen met de voorbereiding heb ik een aantal tips op een rijtje gezet. 

Portret foto's
De fotoshoot starten we met het maken van portret foto's. De kat heeft het dan nog niet warm van het rennen/spelen. Tijdens de portretfoto's maken we foto's van de kat alleen, maar er kunnen natuurlijk ook foto's van jullie samen gemaakt worden.

Actie foto's
Een stoere actiefoto is natuurlijk ontzettend gaaf. De portretfoto's wisselen we af met actiefoto's Even rennen of spelen is een leuke beloning voor de kat tussen het stil zitten door.

Uitkiesgalerij: kies zelf jouw favoriete foto's
Bij elk pakket mag jij zelf jouw foto’s uitkiezen. Je ontvangt binnen twee weken na de fotoshoot een online fotogalerij via de mail. Hierin staan alle onbewerkte foto’s. In deze galerij kan jij gemakkelijk een favorieten lijst maken. Jouw favoriete foto’s bewerk ik en ontvang jij binnen vier weken via de mail. Heb jij een pakket gekozen waarbij fotoafdrukken of een fotoalbum inbegrepen is? Deze ontvang jij thuis via de post. 

Voor ieder wat wils

Soorten fotoshoots

Basis fotoshoot

Bij een basisfotoshoot kan je de fotoshoot invullen met één soort: portret, of actie

Uitgebreide fotoshoot

Bij een uitgebreide fotoshoot kan je de fotoshoot geheel naar wens invullen: portret en actie

Fotoafdrukken

Bij het standaard en luxe pakket krijg je de foto's ook afgedrukt als prints. Bij het luxe pakket ontvang je daarnaast een GRATIS fotoafdruk van 20x30cm. Zo kan je jouw favoriete foto laten afdrukken en zelf inlijsten. Tegen een meerprijs zijn grotere formaten prints mogelijk.

Kies jouw pakket

Ben jij op zoek naar dat ene prachtige portret, wil jij alle fotolijsten in jouw huis vol hangen met foto’s van jouw prachtige kat of heb jij liever alle foto’s bijeen in een prachtig fotoalbum? Kies hier het pakket dat het beste bij jou past. Staat jouw wens er niet tussen? Neem dan contact met mij op, dan stellen we een pakket samen. 

Basis

€199,99

Standaard

€249,99

Luxe

€134,99

* Deze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten (€0,35 per km, retour vanaf 5308 JZ. De eerste 20 km zijn gratis). 

Wil je meer foto's?

Na de fotoshoot is het altijd mogelijk om extra foto’s bij te bestellen. Wil je een foto groot afgedrukt aan de muur hangen of vind je het leuk om een fotoboek van de fotoshoot te ontvangen? Ook fotoafdrukken, wanddecoraties en fotoboeken kunnen besteld worden. Alle fotoproducten worden afgedrukt bij een professioneel afdrukbedrijf. 

Bekijk meer foto's

studiofotoshoot

Chic & elegant