honden fotografie

Jouw hond is jouw beste maatje. 

Jouw trouwe viervoeter

Honden fotografie

Aandacht voor jouw hond

Elk dier is anders en dat maakt mijn werk zo leuk. De ene hond vindt een fotoshoot wat spannend, terwijl de andere bijna in slaap valt. Ik heb ruime ervaring met het fotograferen van honden en hou dan ook altijd rekening met jouw trouwe viervoeter.

Geen tijdsdruk

Stress is een echte no go. Een ontspannen fotoshoot vind ik het belangrijkste. We nemen alle tijd om tot de mooiste foto's te komen.

Karakter

Mijn doel is jouw hond vastleggen zoals hij of zij is. Het karakter van de hond terug laten komen in de foto's. Jouw hond, precies zoals jij hem of haar kent.

Foto's in hoge resolutie

Alle foto's ontvang jij digitaal in hoge resolutie zonder logo. Deze foto's zijn geschikt om af te drukken.

Zelf foto's uitkiezen

De foto's mag jij zelf uitkiezen uit een online galerij. Zo ontvang jij de foto's die je het allermooiste vindt.

Fotoshoot op locatie

Ik kom op locatie voor de fotoshoot. Zoals een park, bos of ander stukje natuur. Ook een mooie weide volstaat.

Foto's bij bestellen

Na de fotoshoot is het altijd mogelijk om meer foto's of fotoproducten bij te bestellen. Zo heb jij al jouw favoriete foto's.

Werkwijze

  • Voor de fotoshoot
  • Tijdens de fotoshoot
  • Na de fotoshoot

Datum en tijd
Samen kijken we naar een passende datum en tijd. Op een zonnige dag fotografeer ik het liefst aan het begin of aan het einde van de dag. Dan vang ik het mooiste licht. Is dat niet mogelijk, ook dan kan de fotoshoot gewoon plaats vinden. Op een bewolkte dag is het licht de gehele dag geschikt. 

Locatie
Heb jij al een mooie locatie in gedachten? Of heb je geen idee wat een geschikte locatie is? Samen kiezen wij een mooie locatie uit die geschikt is voor de fotoshoots. Een grote groene tuin, een park of bos, het strand of juist een stoerdere stedelijke omgeving.

Voorbereiding
Hoe kan ik mijn hond goed voorbereiden? Wat doe ik zelf aan? Ben ik niet iets vergeten? Allemaal hele logische vragen. Om jou goed te kunnen helpen met de voorbereiding heb ik een aantal tips op een rijtje gezet. 

Portret foto's
De fotoshoot starten we met het maken van portret foto's. De hond heeft het dan nog niet warm van het rennen en spelen en hijgt nog niet erg. Tijdens de portretfoto's maken we foto's van de hond alleen, maar er kunnen natuurlijk ook foto's van jullie samen gemaakt worden.

Actie foto's
Een stoere actiefoto is natuurlijk ontzettend gaaf. De portretfoto's wisselen we af met actiefoto's Even rennen of spelen is een leuke beloning voor de hond tussen het stil zitten door.

Uitkiesgalerij: kies zelf jouw favoriete foto's
Bij elk pakket mag jij zelf jouw foto’s uitkiezen. Je ontvangt binnen twee weken na de fotoshoot een online fotogalerij via de mail. Hierin staan alle onbewerkte foto’s. In deze galerij kan jij heel makkelijk een favorieten lijst maken. Jouw favoriete foto’s bewerk ik en ontvang jij binnen vier weken via de mail. Heb jij een pakket gekozen waarbij fotoafdrukken of een fotoalbum inbegrepen is? Deze ontvang jij thuis via de post.

In deze korte video laat ik je zien hoe een uitkiesgalerij werkt. Het is super simpel en overzichtelijk!

Voor ieder wat wils

Soorten fotoshoots

Basis fotoshoot

Bij een basisfotoshoot maken we portret en/ of actiefoto's. Een basisfotoshoot is mogelijk tot twee honden.

Uitgebreide fotoshoot

Bij een uitgebreide fotoshoot maken we portret en/ of actiefoto's. Een uitgebreide fotoshoot is mogelijk tot vier honden. Neem bij meer honden even contact op.

Fotoafdruk

Bij het standaard en luxe pakket krijg je de foto's ook afgedrukt als prints. Bij het luxe pakket ontvang je daarnaast een GRATIS fotoafdruk van 20x30cm. Zo kan je jouw favoriete foto laten afdrukken en zelf inlijsten. Tegen een meerprijs zijn grotere formaten prints mogelijk.

Kies jouw pakket

Ben jij op zoek naar dat ene prachtige portret, wil jij alle fotolijsten in jouw huis vol hangen met foto’s van jouw prachtige hond of heb jij liever alle foto’s bijeen in een prachtig fotoalbum? Kies hier het pakket dat het beste bij jou past. Staat jouw wens er niet tussen? Neem dan contact met mij op, dan stellen we een pakket samen. 

Basis

€199,99

Standaard

€249,99

Luxe

€329,99

* Deze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten (€0,35 per km, retour vanaf 5308 JZ. De eerste 20 km zijn gratis). 

Wil je meer foto's?

Na de fotoshoot is het altijd mogelijk om extra foto’s bij te bestellen. Wil je een foto groot afgedrukt aan de muur hangen of vind je het leuk om een fotoboek van de fotoshoot te ontvangen? Ook fotoafdrukken, wanddecoraties en fotoboeken kunnen besteld worden. Alle fotoproducten worden afgedrukt bij een professioneel afdrukbedrijf. 

Bekijk meer foto's